X

LatinVillage presents EastVille

Eastville

 

Vanaf mei 2015 is Nederland weer een festival rijker! Team LatinVillage komt met een nieuw concept; EastVille festival.
Op zondag 31 mei zoeken wij in recreatiegebied ’t Twiske met dit festival de intimiteit van kleinschaligheid weer op. In het recreatiegebied gaan wij ons richten op 3 essentiële festivalaspecten: de omgeving, de muziek en het gezelschap. Een mooie natuur zonder gemanipuleerde afleiding, nieuwe muziekstijlen, met een podium voor de nieuwe generatie dj’s. Het gezelschap, daar hebben wij natuurlijk alle vertrouwen in!

STAGES
Recreatiegebied het Twiske maakt met EastVille festival voor het eerst kennis met een intiem festival dat de focus legt op nieuw talent. EastVille festival zal bestaan uit 4 stages! De stages gaan de muziekstijlen House/ Deep House, Kizomba, Eclectic en Afrohouse (line up o.a. DeepRootedSoul) vertegenwoordigen. Dit alles in een omgeving waar de natuur de aankleding zal zijn en onze foodcourt voor ieder wat wils biedt. Wij dagen jou uit met ons mei de lente in te dansen!

Wij zijn klaar voor een beetje extra hitte en nieuw muzikaal talent op de dansvloer, jullie ook?

Let op onze Facebook pagina voor de nieuwste update over het EastVille Festival.

Wil je er vroeg bij zijn? Klik dan op onderstaande link voor de eerste tickets:
goo.gl/Wr5ZW

Lots of Love,

LatinVillage crew

Contact

Using the contact form to send me email at below

Keep in touch with me

Name: Andrew Foley - Deep Rooted Soul
Phone: +31 (0)6 511 63 414


Press kit upon request