X

CUISINE IS BACK @CURTAIN CLUB, AMSTERDAM

Cuisine Banner

We're baaaaack!

Woensdag 28 juni is Cuisine terug en wel op een gloednieuwe locatie! Curtain Club wordt de nieuwe thuisbasis voor het leukste keukentje in amsterdam en zal iedere laatste woensdag van de maand haar deuren geopend hebben voor een smaakvolle avond. Dit moet uiteraard gevierd worden!

MO & DRS

De Chef's

De main chefs van Cuisine gaan als een speer! Zo stonden zij afgelopen jaar op o.a. Latin Village, Eastville & King of Drums. Ook dit jaar zijn ze niet weg te slaan van de festivals maar wat nog leuker is, is dat hun eigen concept *Cuisine* op z'n minst net zo soepel loopt. Zij staan dan ook te popelen om weer volop te genieten met jullie.

Kaarten bestellen? KLIK HIER

nb-3-crowd-kod

Hands up! Line-up!

Om dit feestelijk gebeuren te vieren moeten we wel groots uitpakken. Daarom hebben we weer de juiste ingrediënten bij elkaar verzameld om daarvoor te zorgen. Genairo Nvilla, Born Loud (Black), Ninon Lijong, Revil en natuurlijk de main chefs DeepRootedSoul en Miguel O'Syrah zullen u met de vocale support van Shaggy MC voorzien van de meest smakelijke & muzikale hapjes.

Escape Instagram Cuisine

 

What to expect?

Een opzwepende & intieme vrouw vriendelijke avond waar de Deephouse, Techhouse, Afrotech & Techno genre's elkaar ontmoeten op de meest smakelijke manier mogelijk! Hier wil je dus absoluut bij zijn. Tot dan!

 

Meld je hier aan bij ons Facebook event

Contact

Using the contact form to send me email at below

Keep in touch with me

Name: Andrew Foley - Deep Rooted Soul
Phone: +31 (0)6 511 63 414


Press kit upon request